Krupne smeđe oči, izrazite jagodice na ovalnom licu ali i savršena figura i bujne grudisamo su neki od atributa zbog kojih su voditeljku Radu Radenović svojevremeno zvali "srpskom Hale Beri".

Pažnju javnosti privlačila je ne samo radom u televizijskim emisijama, već i izjavama, a posebno se pamti njena priča o grudima koje su postale "standard" za lepu žensku bistu. Naime, Radmila je priznala da su je drugarice vodile kod plastičnog hirurga i tražile da im ugradi silikone kako bi im grudi ličile na njene.

"Nemam veštačke grudi", isticala je tada voditeljka. "Moje su prirodne i ne volim da nosim brushalter", naglašavala je ona, opisujući doživljaje sa prijateljicama. 

"Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave poput mojih. To je na početku dvehiljaditih bilo ludilo, a doktori bi se obično “padali u nesvest” kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona koja želi da ima identične, a mene koja služim kao model po njihovim rečima za savršenstvo", govorila je tada Rada.  

Samouverena lepotica je na vrhuncu karijere pozirala i za "Plejboj", pa svi pamte njene erotske fotografije u ružičastoj providnoj majici. Samo nekoliko godina kasnije izjavila je da nipošto ne bi smela da to uradi ponovo. Kad je reč o plastičnim operacijama, podržava ih ako imaju korektivnu svrhu. 

"Manje sam za dekorativne zahvate", rekla je Rada u jednoj emisiji. "Ovo su vremena kada se sve kupuje i kada ta industrija plastične hirurgije cveta. Ovo je era imperativa fizičke savršenosti kom svi teže i do kog dolaze lako, za par hiljada evra svako može da bude ovakav ili onakav", napomenula je.

Instagram / radaradenovic79 Lepa voditeljka bila je, svojevremeno, i model za plastične operacije grudi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna