epo raspoložena u atmosferi Pesme za Evroviziju, Jelena Tomašević je bila spremna da odgovara na brojna novinarska pitanja pa čak i ona koja su bila blago provokativna. Kao osnova za šalu poslužili su naslovi pesama sa kojima su takmičari nastupali, ali se supruga Ivana Bosiljčića odlično snašla.

"Da li umetnica mora biti zdrava? Da, mora da bude", odgovorila je Jelena i dodala da možda nije toliko važno da umetnica bude lepa, ali da mora da bude zdrava, pre svega, "u glavu, kako su govorili naši stari. I da, uz umetnicu treba da bude i muškarčina, a ja ga imam", uzvratila je na sledeće pitanje novinara.

Razgovori o braku Jelene i Ivana često se dotaknu i stabilnosti njihovog braka, jer je poznato da su prevazišli jedan težak raskid i da su često razdvojeni zbog Ivanovog posla.

"Bili smo sada zajedno, uživali na planini, pa se vraćamo obavezama", rekla je Jelena za Blic i naglasila da se raduje novim nastupima koji se konačno organizuju posle duge pauze zbog korona virusa. Sa zadovoljstvom je učestvovala i na Pesmi za Evroviziju, otpevavši nekoliko numera u zabavnom intermecu sa svojim kolegama. 

Iznenadila je sve svojim spektakularnim crvenim kombinezonom i dobila mnogo komplimenata zbog ove vatrene boje: "Hvala, ja sam vatrena žena", uzvratila je koketno.

Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram, Instagram / ivanbosiljcicofficial Ljubav i brak dvoje popularnih umetnika nisu uvek van opasnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna