Bela Hadid nije ni do sada krila da se bori sa anksioznošću i depresijom, ali juče je bila iskrenija nego ikad.

 Na svom Instagram nalogu, slavna manekenka je objavila seriju selfija na kojima se vidi kako plače, a uz njih i snažnu poruku u znak podrške mladoj Vilou Smit. Naime, i ćerka čuvenog glumca Vila Smita je progovorila o svojim bitkama za mentalno zdravlje.

"Volim i tebe i tvoje reči", napisala joj je Bela. "Zahvaljujući tome se osećam malo manje sama i zato objavljujem ovo." Ona je pozvala svojih 47 miliona pratilaca da i sami svedoče njenim najdubljim strahovima i najtežim osećanjima.

"Društvene mreže nisu stvarnost", napisala je manekenka. "Svi vi koji se mučite, molim vas, zapamtite to. Ponekad je samo potrebno da čujete da niste sami. I zato, od mene - za sve vas - niste sami. Ja vas volim, ja vas vidim i ja vas čujem."

Ona podseća svoje obožavaoce da uvek postoji svetlo na kraju tunela, ali da osećaji tuge i bespomoćnosti uvek mogu da se vrate. Njoj pomaže svest o tome da oni dolaze i odlaze i da će, čak i ako potraju danima, nedeljama ili mesecima, ipak biti bolje.

Bela Hadid ima 25 godina, procenjuje se da je zaradila oko 25 miliona dolara, a proglašena je i najlepšom ženom na svetu.  Ona boluje i od lajmske bolesti, praćene aritmijom srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, znojenjem, mučninom, nesanicom i glavoboljom. Bela je to otkrila javnosti 2016. godine, a poznato je da depresija često dolazi kao posledica ovog hroničnog oboljenja.

Instagram / bellahadid Manekenka objavila niz selfija na kojima se vidi kako plače i opisala svoju borbu sa anksioznošću i depresijom.

Izvor: Lepa&Srećna