Madona izgleda kao devojka na Instagramu - u 63. godini ima zategnuto lice, bujne grudi i čvrstu zadnjicu i ne mari za komentare kako nije moguće da sve to bude realno.

Jednostavno, njeno lice izgleda kao "zamrznuto" u vremenu, pa dobija čak i mnogo kritika. Ljudi joj zameraju, tvrdeći da nema prava da radi sa svojim telom šta hoće jer nameće veštačke standarde lepote. Mnogi kažu i da je neukusno što se trudi da izgleda mladoliko.

Sa druge strane, pevačica radi sve što može baš u tom pravcu. Očigledno je ubacivanje filera u jagodice, zbog čega je čitavo lice dobilo mladalački oblik trougla, sa uskom bradom, a koža se zategla. Iz obraza joj je, najverovatnije, odstranjen deo masnog tkiva. Oči su podignute u moderan, mačkasti oblik, bore "ispeglane" botoksom. U usnama su, takođe, fileri kao i u nazolabijalnim "borama" kojih - nema! Uostalom, pogledajte je nekad - ne tako davno, 2016. godine i sad!

madona nekad i sad
Profimedia 

I pored svega ovoga, poznato je da Madona nemilice koristi filtere pa je svaka njena slika na Instagramu totalno retuširana. I pre pojave ove društvene mreže, ona je strogo kontrolisala izgled svojih slika i, mnogi tvrde, delom i zbog toga sačuvala neverovatnu karijeru.

Međutim, jedan deo tela uvek je pažljivo sakriven - njene ruke! Primetićete da pevačica skoro redovno nosi rukavice, sa ili bez "prstiju", koje deluju kao "spontano" odabran element njenog rok šika. Tamo gde bi bile potpuno deplasirane, kao kod nekih snimaka na kojima se šminka, ruke su uvek u pokretu, pa je slika zamagljena i opet se one ne mogu jasno videti.

Znalci kažu da je oduvek bila nezadovoljna svojim kratkim pristima i zdepastim šakama, ali poslednje slike paparaca koji su je uhvatili na večeri pokazuju ostarelu kožu i istaknute vene na nadlanicama, ispupčene poput konopaca.

Nema mnogo pomoći ostarelim rukama, objašnjavaju dermatolozi. Sa godinama se gubi jedrina kože zbog opšteg pada kolagena u organizmu, a zbog tanje kože se i vene više vide. I njihovi zidovi su sve tanji s godinama, a insistiranje na vitkoj liniji znači i da je manje masnih naslaga na šakama pa su vene jako ispupčene.

Pomoću antiejdž zahvata, vene se mogu delimično ukloniti, ali to nije garancija da se neće ubrzo pojaviti u blizini. Vežbanje u teretani, iz koje Madona "ne izbija" samo ih čini upadljivijima. Najviše što se može učiniti jeste da se uklone staračke pege, a a ruke treba maksimalno negovati još od najmlađih dana.

Kako Madona to maskira, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Pevačica se podvrgla brojnim antiejdž zahvatima, ali za starenje ruku nema mnogo pomoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna