Gledala je svoje lice, sa tragovima starosti  i tuge, i mislila samo jedno: "Bože, nikad neću naći nikog ko bi mene hteo."

Engleskinja Šez Tims-Luis je imala 50 godine kada ju je partner, posle 32 godine ostavio, a na njenom licu ostali tragovi briga i životnih nedaća. "Nikad se nismo zaista venčali, ali smo proveli tolike godine zajedno, dobili dvoje dece", priča ona. "Baš u vreme našeg rastanka došla je i pandemija, nisam smela nigde iz kuće. Bilo je stvarno teško."

Kad se konačno odselila, Šez nije mogla nikako da vrati samouzdanje. Na svom licu je videla samo bore, a činile su joj se sve dublje kako ju je patnja zbog raskida razdirala. "Tada sam prvi put u životu pomislila na filere", priča napuštena žena. "Do tada sam viđala primere na televiziji i uvek mislila kako su strašno preterali."

Ipak, odlučila se za jedan estetski medicinski centar u svom gradu i doktorka joj je preporučila ne samo filere, već i botoks koji će podići neke delove lica. "Nije bilo jeftino, sve to je koštalo oko 2000 funti (nešto više od 270.000 dinara) ali smatrala sam da to zaslužujem. 

Promena je bila fascinantna - svi su videli da se nešto desilo i da izgledam bolje nego ikad, a niko nije mogao da kaže tačno - šta se promenilo." To je bilo dovoljno da joj se vrati samopouzdanje, a preko sajta za upoznavanje su počeli da joj stižu brojni predlozi za poznanstva. 

Izvor: Lepa&Srećna