Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUŽ JE OSTAVIO, ONA SE PODMLADILA 20 GODINA: Koštalo je, ali su joj izbrisali svu muku s lica

Kada je ostala sama posle 32 godine ljubavi sa muškarcem kojem je rodila dvoje dece, odlučila je da se podmladi filerima i botoksom!

 podmladjivanje lica botoks filer Izvor: Fejsbuk / Chez Timms-Lewis

Gledala je svoje lice, sa tragovima starosti  i tuge, i mislila samo jedno: "Bože, nikad neću naći nikog ko bi mene hteo."

Možda će vas zanimati

Engleskinja Šez Tims-Luis je imala 50 godine kada ju je partner, posle 32 godine ostavio, a na njenom licu ostali tragovi briga i životnih nedaća. "Nikad se nismo zaista venčali, ali smo proveli tolike godine zajedno, dobili dvoje dece", priča ona. "Baš u vreme našeg rastanka došla je i pandemija, nisam smela nigde iz kuće. Bilo je stvarno teško."

Kad se konačno odselila, Šez nije mogla nikako da vrati samouzdanje. Na svom licu je videla samo bore, a činile su joj se sve dublje kako ju je patnja zbog raskida razdirala. "Tada sam prvi put u životu pomislila na filere", priča napuštena žena. "Do tada sam viđala primere na televiziji i uvek mislila kako su strašno preterali."

Ipak, odlučila se za jedan estetski medicinski centar u svom gradu i doktorka joj je preporučila ne samo filere, već i botoks koji će podići neke delove lica. "Nije bilo jeftino, sve to je koštalo oko 2000 funti (nešto više od 270.000 dinara) ali smatrala sam da to zaslužujem. 

Promena je bila fascinantna - svi su videli da se nešto desilo i da izgledam bolje nego ikad, a niko nije mogao da kaže tačno - šta se promenilo." To je bilo dovoljno da joj se vrati samopouzdanje, a preko sajta za upoznavanje su počeli da joj stižu brojni predlozi za poznanstva. 

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije