Goca Božinovska je ove godine odlučila da ranije ode na letovanje, jer se u avgustu, kad ona inače ide na more, očekuje prinova u porodici.

Naime, verenici njenog sina Mirka Bojani Rodić se bliži termion za porođaj, a kuća je spremna za novu porodicu. Sada pevačica razmišlja i o svom "remontu", kako kaže. 

"Ja sam za Novu godinu se prvi put odlučila da uradim botoks, međutim, prošlo je dejstvo", rekla je Goca za Grand News. "Treba se ipak operisati, potreban je neki hirurški zahvat, srećom te se Zlata (Petrović) i ja nismo ranije odlučile na to", smeje se pevačica.

"Gledam ove žene koje su se operisale, stalno nešto pumpaju i duvaju, to im je sve popadalo, još su gore nego ja. Šalu na stranu, lepo je videti lepu i negovanu ženu, ali ne možeš da prikriješ godine, uvek se negde vidi. Mogu ja sad to sve da zategnem, da puca, ali vide se ruke, vidi se vrat. Spolja gladac a iznutra jadac", iskrena je Goca. 

Ona i dalje ne nastupa jer, kako kaže, nije klupski pevač, a što se tiče prinove, spremljeno je sve što je moglo unapred.

"Ja bebi neću ništa unapred da kupujem dok se ne rodi, jer kažu da ne valja. Bolje da ispoštujem to, biće vremena za sve", kaže Goca.

Izvor: Lepa&Srećna