Vera Matović proživljava i novu mladost i novu popularnost na estradnom nebu. Njena pesma "Miki Milane" koja je osvojila društvene mreže donela joj je tinejdžersku publiku pa se i folkerka prilagodila tom trendu.

Svi su primetili da je su i njena odeća i modni detalji apsolutno trendi - od kačketa i mini "krosbodi" tašni, do patika u kojima nastupa i na televiziji. Nije propustila ni da isprati hit takmičenje o kojem svi pričaju - izbor Pesme za Evroviziju.

"Konstrakta je bila pravi izuzetak, uveselila je narod svojom pesmom", kaže Vera za Informer. "Ne znam ko je komponovao pesmu, ali su reči veoma interesantne. Videla sam da je pesma baš popularna i u Evropi, da je na nekim listama na prvom mestu. Zapazili su je svi, pogotovo mi je interesantno to pranje ruku u lavoru", kazala je Matovićka.

Ona je naglasila i da Konstrakta ima njenu punu podršku. I Vera lično je, kaže dobila predloge da se prijavi na Izbor za pesmu Evrovizije. Međutim, poriče da ima bilo kakvih planova u tom smislu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna