Pobednička numera na takmičenju "Pesma za Evroviziju" koju je otpevala Ana Đurić Konstrakta izazvala je burno oduševljenje mnogih, ali i rezerve zbog neobičnog nastupa i teksta. 

Jedan od onih koji je izrazio punu podršku ovoj pesmi je i Miroslav Ilić, proslavljeni folker koji slavi 50 godina rada. "Odmah mi se dopala ova pesma", izjavio je Ilić u emisiji "Premijera vikend specijal", a - kako kaže - to nije prvi put da se opredeli za budućeg pobednika. 

"Gledao sam polufinalno veče sa suprugom i rekao joj svoje mišljenje", ispričao je pevač. "Kad je sinoć održavano finale, već sam bio van Beograda, ali me žena ipak odmah pozvala da me "grdi" - opet si pogodio, rekla mi je", smeje se Miroslav. 

Kaže da ga muzički instinkt nije prevario ni kad se održavalo evropsko takmičenje 2017. godine. "Čim sam čuo portugalsku pesmu, rekao sam, ovo je favorit", kaže Ilić. "Ne razumem taj jezik, ali bilo je neke emocije u toj mekoj baladi koju sam odmah osetio." Naravno, svi priželjkuju i da njegov sud o pesmi "In Corpore Sano" bude "proročanski" i da pesma ostvari uspeh na takmičenju  u Italiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna