Anastasija Ražnatović je nedavno raskinula sa dečkom Đorđem Kuljićema, kako mediji pišu, odselila se iz njihovog zajedničkog stana i vratila kod mame u vilu na Dedinju.

Cecina ćerka nije davala mnogo izjava povodom ovog rastanka, naglasila je samo da nema "treće osobe" i da je razdvojenost zbog puta uticala na zahlađenje odnosa. Međutim, od tada je objavila više snimaka na svom Instagram profilu kojima svi pokušavaju da odgonetnu značenje. Takav je i poslednji, uz koji je citirala čuvenu Šer: "Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek."

Ipak, daleko veću pažnju je privukla slikama iz kupatila na kojima se vidi kako uživa u kadi punoj pene, a što je još zanimljivije - u svojoj omiljenoj seriji. Naime, na zidu kupatila u Cecinoj kući je - televizor! Malo koja kuća u Srbiji može da se pohvali ovakvim luksuzom, a još je manje žena koje mogu da odvoje vremena za brčkanje u kadi dok prate omiljene serije.

Šta vi radite dok gledate serije? Da li se bavite nekim kućnim poslom usput ili možete da se potpuno opustite?

Instagram / raznatovicanastasija Opušta se uz omiljenu seriju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna