Nada Obrić ima iza sebe dva braka i oba su završena razvodom, a dok je u prvom bila izuzetno srećna, u drugom je s mužem vrlo brzo zapala u probleme.

"Za njega je važilo ono staro - oženjen sam a k`o momak živim", otkrila je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal". "Dok me nije osvojio bio je divan, ali onda je postao `muž Nade Obrić`. Bili su to teški kompleksi koje je lečio preko žena, a ja to nisam mogla da istrpim. Jedno vreme sam izdržavala, najviše zbog dece. Nisam htela da se za njima šire priče kako im je majka pevačica pa da ide iz braka u brak, ali ipak sam morala da presečem."

Nada je i prvi brak okončala razvodom mada kaže da joj je muž bio divan. "Jednostavno, energije su nam bile totalno različite", objasnila je folkerka. "Njegovo je bilo da dođe s posla, ruča, stavi čačkalicu u usta i sedne ispred televizora. Uveče odgleda dnevnik i sprema se za spavanje jer, pribogu, sutra radi." Nada je, s druge strane, dinamična i nestrpljiva. "Ako rešim da ću sad da kupim ovu čašu, ja sam odmah spremna, a on bi rekao da sačekam, pa da razmislim, pa da vidimo sutra, a ja - ako ne mogu da to bude juče, onda bi da bude odmah. Bili smo totalno suprotni", ispričala je Obrićka koja je u prvom braku bila 16 godina i rodila dvoje dece.

Prema njenim rečima, nije zakazala kao roditelj, a sad je srećna uz unučiće i izabrala je da živi sama, bez partnera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna