Emina Jahović je izgubila na sudu, javljaju turski mediji, nakon pravosudne odluke u Istanbulu da je ipak primila alimentaciju od Mustafe Sandala.

Bivši muž pop pevačice dokazao je na sudu da joj je isplatio 1,8 miliona turskih lira, što iznosi oko 115.000 evra, a prihvaćen je i njegov zahtev da se odbaci potraživanje "zaostalih plaćanja za decu". Emina i Mustafa su se razveli 2018. godine, nakon deset godina braka, ali njihov odnos nikako da uđe u stabilnu fazu. Pevačica je tužila bivšeg muža prošle godine, a bilo je čak objavljeno i da su Mustafi zbog te tužbe zakucali na vrata i izvršitelji.

emina jahović i mustafa sandal
Youtube / Ucankus TV 

Ljubav je trajala deset godina

Međutim, juče je turski Hurijet objavio da je on uspeo da dokaže kako je bivšoj supruzi platio više od 900.000 lira, za šta ima i bankarske priznanice. Uz to, sud je prihvatio da dvogodišnja kirija za vilu u kojoj žive Emina i sinovi iznosi dodatnih 900.000 lira, a pada na teret Mustafi koji bi za toliko mogao da izda kuću. Zaključak je da je Sandal u potpunosti isplatio školarinu i druge troškove za malog Jamana i Javuza.

Da podsetimo, Mustafa se nedavno verio sa Melis Sutsurup, 19 godina mlađom izabranicom sa kojom je u vezi već tri godine. Njihova svadba je zakazana za početak juna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna