Nakon vesti da seGoga Sekulić razvodi od Uroša Dokmanovića, konačno je izgleda došlo  i do povoljnijeg  razvoja situacije - pevačica je uspela da proda stan koji joj je doneo dosta muka.

Naime, za stančić od 30 kvadrata koji je kupila još kao devojka, 2007. godine, morala je da otplaćuje ogromne rate kredita. Cena od 52.000 evra u švajcarskim francima došla je dotle da je Goga, po dobijenom sudskom procesu protiv banke, morala da plati još 80.000 evra.

Uz sve to, pevačica se u međuvremenu udala, a kad je dobila dete, stan je postao premali za porodicu. Zato je sada iznajmila veću nekretninu, a devojački stan, kako piše Blic, uspela da proda. Kakva je situacija sa stanom u Beogradu na vodi, za koji je bilo reči da će kupiti sa Urošem, za sada još nije poznato.

Pevačica je imala i velike muke sa stanom u kojem je živela sa prethodnim mužem. Naime, kada je Igor Ramović preminuo, samo dva meseca posle venčanja, dogovorila se sa njegovom majkom da se stan proda i time oduže troškovi njegovog lečenja, po poslednjoj Igorovoj želji. Od ovog dogovora nije bilo ništa, već je pevačica završila na sudu sa svekrvom Zoricom Terzin. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna