Pevačica Nada Obrić dva puta se udavala, a iako brakovi nisu opstali, s bivšim muževima je uspevala da zadrži prijateljski odnos. Oba razvoda su za nju bila jako stresna i zato savetuje svima da pokušaju da spasu brak dokle god je to moguće.

"Ja sam imala dva braka i oba neuspela i svaki put kad sam se razvodila sam bila beskrajno tužna i stresno sam doživela oba puta i zato kažem da treba uraditi sve ako postoji srž da brak može da opstane. Pogotovo se to odnosi danas na mlade devojke, on nije skuvao ručak i neću ga ja više, neće ni da popegla, zamisli sačekalo me, ja odlazim. To je mnogo stresno, bez obzira ko je ostavljen, a ko ostavlja", rekla je pevačica u emisiji "Magazin in" i dodala:

"Ja drugi put kad sam se udala, ja sam pomirila prvog i drugog muža, pa je drugi muž mogao da dolazi u moju kuću i kuću mog muža kad god je hteo i koliko god je hteo, trebalo je ubediti i jednog i drugog, naravno da sam to uradila zbog dece, jer nisu deca kriva za moju situaciju, da bi deca imala osećaj da se nismo razveli, da je tata tu svaki dan, ali trebalo je dovesti do te situacije i onda dođe situacija u kući sedi jedan sedi drugi, dođem ja, a ovaj prvi pita u kući od ovog drugog: 'Šta ćeš da popiješ?'", ispričala je Nada koje teško podnela smrt bivšeg muža.

"Prvi muž je umro i danas patim za njim, hoću da umrem kad ga se setim, a setim ga se često. Ali, idem dalje. Birala sam da živim. Dok šetam radujem se kad vidim fino obučenu, pristojnu, živahnu gospođu. Kad prođem pored klinaca koji skakuću okolo, zastanem i popričam sa njima, radost u njihovim očima napoji me lepotom. Obraduju me, jer po ko zna koji put pomislim, ako je već život ono između rađanja i umiranja, hajde da to vreme između učinimo lepim. Meni jeste, jer sam odlučila da bude tako. Nemam ja vremena za depresiju. Uostalom, imam i lepih godina, bogami, možda je davno trebalo da otputujem, ali ne dam se. Imam unuku i unuka, ne znam da li sam srećnija kad mi dođu u goste i zagrle me ili kad vidim njihove poruke koje su mi pisali kad su bili mali - da sam najbolja nana na svetu. Šta mi više treba? To je moje najveće blago. To, i činjenica da nisam zakazala kao roditelj, iako sam, možda, ponekad bila prestroga prema deci", bila je iskrena pevačica koja je četiri puta pobedila rak.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna