"Posle prve operacije karcinoma, bila sam u apartmanu, u bolnici GAK u Beogradu... u jednom trenutku sam zaspala i našla se na takvom mestu da ljudski um nije smislio reči koje bi mogle da opišu tu lepotu", ovim rečima opisuje svoje bolničke dana Nada Obrić

Pevačica je tri puta do sada pobedila karcinom, svaki put na na nekom drugom mestu i, kako je ispričala u emisiji "Premijera Vikend Specijal", svaki nije imao vezu s prethodnim. "Kada sam se probudila iz tog sna na GAK-u, bila sam prosto nesrećna što sam se vratila sa tog prelepog mesta", kaže Nada o svom mističnom iskustvu. A kada se situacija ponavljala jer je ponovo obolela, bilo je - kako kaže - lakše. "Znam gde idem", iskrena je Nada. 

Samo zahvaljujući blagovremenom lečenju i upornosti, pevačica je pobedila rak. Bešika je bila više puta zahvaćena, a maligni mladež joj je operisan "u pet do 12". Mnogo joj je značila podrška dece, zbog kojih se najviše i borila i srećno dočekala i unučiće.

Ipak, zbog svog teškog iskustva, ne ide na sahrane. "Jednom sam otišla i doživela kao da vidim sebe u kovčegu", opisala je Nada. "Počela sam naglas da jaučem", kaže pevačica, "kao da sam ja umrla, tako sam se osećala." Želja joj je da njenu priču svi shvate kao apel da redovno idu na preglede i kontrole i brinu o svom zdravlju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna