Katarina Živković je uvređena postupcima Sanje Marinković i oštro je reagovala na izbacivanje njenog odgovora o ženama lakog morala iz emisije.

Voditeljki je upućen zahtev za javno izvinjenje, a pevačica je optužuje da ona zove goste u emisiju a potom ih vređa, ponižava i omalovažava. Povod je montaža kojom je iz emisije izbačen jedan Kaćin odgovor. Naime, u emisiji "Magazin In, Sanja je postavila pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije.

Kaća je reagovala na Instagramu. "Moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju."

Pevačica je veoma ljuta jer, kako kaže, izostavljanje njenog komentara na Sanjino neprikladno pitanje može da se pogrešno protumači kako se ona zapravo slaže sa svim što voditeljka govori. "Pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno.

Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege", navodi Živkovićeva.

Zato je, kako kaže, prinuđena  da ovu situaciju prokomentariše na Instagramu. "Moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar".

"Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege", zaključila je nekadašnja pobednica "Farme" na Instagramu.

Instagram / Katarina.zivkovic Pevačica uputila zahtev Sanji Marinković za javno izvinjenje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna