Jedno od najlepših i najpoznatijih prijateljstva bilo je svakako između dve novinarke i spisateljice Vesne Dedić i Sanje Marinković. Dve i po decenije bile su jedna drugoj oslonac i svuda su se pojavljivale zajedno. Međutim da svemu lepom dođe kraj svedoče i ove dve dame.

„Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da “spasu” prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima. Kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu“ – ističe izvor za “Blic” blizak voditeljkama.

Poznato je da je Sanja u par navrata imala diskutabilne objave na Instagram profilu, poput OVE, što je verovatno nateralu Vesnu da javno istupi:

Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj“ – potvrdila je Dedićeva.

Sanja je o ovom prijateljstvu izjavila: „Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.“

Izvor: Lepa&Srećna