Sve žene priželjkuju da im partner bude savršen, ali često previđaju da to nisu ni one same. Baš to je i bio predmet rasprave u poslednjoj emisiji Magazin In koju vodi Sanja Marinković, novinarka koja je nedavno bila pod metom kritika javnosti zbog izjave o "kovid eliti". 

Naime, u gostima joj je bila Simonida Milojković, novinarka i spisateljica, poznata po tome da često nema "dlake na jeziku" pa je slikovito opisala kako izgleda osoba koja je prošla emotivne turbulencije u životu, uključujući razvod, neuspeli brak ili težak raskid. 

"Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz second hand radnje... - rekla je Simonida svoje izlaganje, ali Marinkovićeva nije ni dozvolila da njena drugarica nastavi rečenicu. 

- To nije lepo, kako iz second hand radnje? Ko sebe tako doživljava?

- Svi smo već polovni, iznošeni, negde je pocepano, fali ti neko dugme, a očekuješ da partner bude savršen... Pa, ne može, brate mili! - bila je iskrena Simonida. 

Nedavno razvedena, Sanja je bila izgleda veoma pogođena ovakvim opisom. "Molim te, napusti emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju... Šalim se" - rekla joj je, ali odmah zatim saslušala Simonidu do kraja. 

- Ne, stvarno treba da budemo realne. Očekujemo da partner bude savršen, a ni same nismo savršene.

Izvor: Lepa&Srećna