Javnost je i dalje uzburkana nakon snimka koji je objavila Sanja Marinković iz akvaparka u Turskoj.

Da podsetimo, kamerom je zabeležena grupa punijih žena crne puti, u kupaćim kostimima, od kojih jedna dolazi iz vode i prilazi svojim drugaricama. Po njihovom ponašanju i razgovoru deluje da nisu ni znale da ih neko snima.

Međutim, ono što je mnoge na društvenim mrežama šokiralo je komentar koji je voditeljka objavila uz snimak - "I posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i "davi" Mariju /nutricionistu, prim./ da pojača treninge. A vidi moju komšinicu iz aqua arka i njene drugarice".

Komentari su izražavali šok publike: "Jadno, prejadno", "Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate" i tome slično.

Jedino objašnjenje koje je, do sada, objavljeno u medijima je Sanjina tvrdnja kako "nema komentar" na sve ove reakcije. Kaže da je samo "bila duhovita na svoj račun", jer je to bio jedan od tri storija a tek iz sva tri se može steći ispravan zaključak.

A to je, kako kaže, kritika na svoj račun što "ponekad preteruje sa treninzima i pravilnom ishranom". Cilj je bio, navodno, kako "treba da nauči da se opusti".  Mnogima ovo možda može da bude neka vrsta konteksta za sam komentar, ali ne objašnjava sam postupak - kako to da je snimala nepoznate žene i objavila njihov snimak na svom storiju?

Snežana Borjan, supruga našeg slavnog golmana, spada među one koji su oštro reagovali:

"Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga!", započela je oštro, pa nastavila:

"Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!", napisala je Snežana na svom storiju.

Snezana Borjan o snimku Sanje Marinkovic
Instagram / snezanafi 

Izvor: Lepa&Srećna