Voditeljka Sanja Marinković našla se u žiži interesovanja kada je na svom Instagram nalogu objavila snimke iz akvaparka na kojima se vide dve nepoznate žene.

"I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice",  napisala je Sanja i izazvala mnoštvo negativnih komentara. To što je dala sebi za pravo da ismeva druge zbog fizičkog izgleda zamerila joj je i Snežana, supruga fudbalera Milana Borjana. 

Snežana Borjan kritkovala Sanju Marinković
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

"Isprovocirala me je njena potreba i želja da slikaš dame koje se odmaraju na plaži i to okačiš na svoj stori. Ja uopšte nisam imala viziju da se ona šali, samo mi je u glavi bilo to da je ta žena koju je slikala mogla biti moja majka. Ona je javna ličnost i uradi tako nešto nedopustivo, što je čak i zakonom kažnjivo. Hiljade i hiljade žena mi se javilo i nakon toliko poruka ja sam osetila potrebu da prenesem dobru poruku. Smatram da je pogrešno što se voditeljka nije izvinila. Trebala je da snimi stori i da kaže "izvinite, htela sam da budem duhovita". Drugo, ona već danima pravi medije budalama svojim izjavama, a ni jednog trenutka izvini ", rekla je supruga fudbalera Milana Borjana za "Kurir TV" i priznala da je i sama u mladosti imala problem s kilogramima.

"Jako veliki broj žena koje imaju zdravsteni problem sa kilažom se našlo uvređeno. Sanja može da se obrati meni ili bilo kome kada bude imala diplomu medicinskog fakulteta, pa da ona može da priča o zdravlju. Ovo je jedna jako važna tema, jer dosta devojčica lista profile javnih ličnosti i vide takve postove. Javne ličnosti moraju pre svega da pokažu stvarnu sliku. Kad sam pročitala poruke povređenih žena koje su mi stigle, plakala sam. Ja sam imala problem sa kilogramima u mladosti, ovo sad prvi put kažem i pronašla sam se u tim porukama. Bila sam jako anksiozna zbog toga. Žena ženi treba da bude drugarica, a ne kamen spoticanja ",  rekla je Sneža.

Izvor: Lepa&Srećna