Nova objava Sanje Marinković šokirala je pratioce na društvenim mrežama, jer je voditeljka slikala požar u turskim šumama u krajnje neumesnom "foto aranžmanu".

Naime, kako je odsela u apartmanu sa pogledom na šume Manavgata, zahvaćene vatrenom stihijom, na terasi je podigla noge na ogradu i fotografisala svoja stopala tako da se vidi i vatra koja plamti u pozadini. Uobičajena poza takozvanih influenserki koja je, inače, popularna kao signal opuštenosti i uživanja ovoga puta je izgledala, u najmanju ruku, morbidno. 

Reakcije su usledile: "Aj nek neko oduzme mobilni Sanji Marinkovic, jako je neprijatno", "Auuuu, pa da l’ je moguće da postoje ovakve osobe!?" i "fali joj još samo koktelčić pored tih stopala pa da "ugođaj" pogleda sa požarom u daljini bude potpun" su samo neke od njih. 

Požar u Turskoj stopala Sanje Marinković
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Naravno, mnogima nije promaklo ni to da je voditeljka napisala "na zalost" odvojenim rečima, premda je to suprotno pravopisu pa su se dodatno začudili podsetivši da je u pitanju osoba koja je vodila školu novinarstva.

Uz neukusnu ikonicu plamenova i liniju kojom je zaokružila požar na slici (kao da bi ikome mogao da promakne), voditeljka je napravila kompletan foto gaf.

Posle slučaja sa objavom slika nepoznatih punačkih žena u akvaparku, Sanja je dodatno izazvala mnoštvo kritika, kao i prošle godine, sa objavom "kovid elite" - više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna