Glumica Iva Štrljić ne voli da emotivne partnere predstavlja javnosti ali ne krije šta treba da ima muškarac koji bio osvojio njeno srce.

"Volim ozbiljne muškarce, zrele, nisam neko koga može da privuče detinjast karakter, tako da ako me pitate za udvarače koje sam uzimala u obzir, to su uvek bili neki zreli ljudi, sigurni u sebe i u svoj uspeh. Ne bi bilo potrebe da izvode ne znam kakve kerefeke i ludosti da bi to mene očaralo jer mene oduševljavaju ličnost, snaga, potreba da me neko zaštiti, briga i muževna emotivnost. To je ono čemu se divim", rekla je za Alo! Iva koja je jednom prilikom istakla da joj jako smeta kada joj neko skreće pažnju da vreme prolazi.

"Strašno se iznerviram kada kažu: ‘Jao! Iva, vreme ipak leti, godine prolaze.‘ Kakve to godine prolaze? Za šta godine prolaze? Godine ne prolaze nikad za lepe momente koji su pred nama. Za sreću i neodoljive događaje uvek će biti vremena. Često razmišljam koliko svet ume da bude surov prema starijim ljudima što im se ograničava mogućnost da se zaljube u poznim godinama. Pa zašto se neka baka ne bi zaljubila u osamdesetoj, jednako simpatično i snažno kao osamnaestogodišnjakinja. Uvek postoji mogućnost da zavolite nekoga... Ne završava se život ni u četrdesetoj, ni u pedesetoj. Život traje sve vreme. Strašno sam ljuta što se stvari postavljaju tako. Ubacuje se veštačka i primitivna panika u osobu koja je sama. Onaj ko je sam, sam je zato zato što mu u tom trenutku tako odgovara, dok ne nađe nekoga uz koga bi mu bilo dobro. Neko drugi možda i ima nekog uz koga mu nije dobro ili nije dovoljno dobro, ali je spreman da živi tim životom, a neko je drugačiji karakter, pa nije spreman da živi tako. Različite nijanse postoje, različiti ljudi, ali svako ima pravo da živi život po svoj meri", ispričala je svojevremeno za "Srbiju danas" Štrljićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna