Tetovaže su oduvek bile i način da zaljubljeni pokažu jedni drugima svoju odanost, ali postupak Marka Đuričića  je ipak iznenadio mnoge. 

Naime, muž Milice Mandić je odlučio da njen lik istetovira na čitavoj levoj butini, a kao "model" je poslužila njena fotografija sa olimpijskom medaljom. Naša popularna sportistkinja se pohvalila slikom Marka i njegove nove tetovaže, ali reakcije na društvenim mrežama su podeljene.

"Treba da je nosi u srcu, a ne njenu sliku ispod pojasa", "I to sliku gde grize medalju, dupli kič.

Ali nije važno šta mi mislimo ako ona sa ponosom deli ovu fotku znači da joj prija, pa samo napred", "Da je moj ja bih ga odmah likvidirala. Ne mogu da trpim toliku glupost." Tako su se podelili oni kojina Instagramu ovakvog supruga dižu u nebesa, a na Tviteru misle da je čista glupost ovakva ideja.

Milica i Marko već dugo objavljuju slike koje pokazuju da im je ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu. Naša olimpijska prvakinja je isticala da joj je Marko oduvek bio podrška, najbolje je razume i sa njim može da deli sve. Prošle godine, njih dvoje su se i venčali, posle punih osam godina veze, a svi su mislili da je to kruna njihove ljubavi. Međutim, nova Markova tetovaža je pokazala da i dalje traže načina da iskažu svoje duboke emocije i odanost.

Šta vi kažete: da li je ovaj tatu hit ili kič?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna