Ana Bekuta se uvek radovala Božicu koji je provodila sa svojim najmilijima - sinom Igorom, unucima Sonjom i Brankom, a deceniju unazad i partnerom Milutinom Mrkonjićem.

"Božić je svakako najradosniji praznik i Božiću smo pridavali veliki značaj. Sećam se moje pokojne bake, ona je bila zadužena za kuću, pošto su se tata i mama trudili da nam obezbede neki dinar da bi preživeli. Živeli smo skromno, ali nije nedostajalo ljubavi i ja kada kuvam, kuvam sa mnogo ljubavi", rekla je Bekuta pred Božić 2020. godine. Sledeće godine Milutin je baš pred praznike izašao iz bolnice gde je bio hospitalizovan zbog upale pluća i visoke temperature, a pevačica je tada bila presrećna.

"Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; "Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta‘”, napisala je tada Ana.

Ovaj Badnji dan Ana provodi bez svog dugogodišnjeg emotivnog partnera. Milutin je preminuo 27. novembra a porodica i prijatelji okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana kako bi obeležili 40 dana od njegove smrti.

ATA / Antonio Ahel Pomen povodom 40 dana od smrti Milutina Mrkonjića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna