Dok je većina estradnih umetnika tokom perioda korone imala problem s finansijama jer nisu nastupali, Vili Miljković se nije mnogo potresla. Ona je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom započela posao prodaje luksuznih nekretnina u Srbiji i svetu. Brojne koleginice su upravo od nje pazarile stanove, ali Viki nije želela da otkrije njihova imena.

"Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju, niti gde su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u Beogradu na vodi", kaže Viki za Informer, i ističe da su ona i Taške imali obaveza i u muzičkom studiju koji odlično radi, a u poslu im je pomagao i trinaestogodišnji sin Andrej.

"Studio super funkcioniše, Taške je stalno tamo. Mi tokom korone nismo mirovali već smo se raspadali od posla. Premoreni smo pa nam i sin često pomaže. Iako je mali ima radnu naviku i baš sam zbog toga ponosna na njega", kaže pevačica u čijem životu je sve podređeno sinu - njegovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode njenog posla.

"Veoma sam uključena u njegovo školovanje, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je, preko "Vajbera", njegova najveća podrška kada su domaći zadaci u pitanju",  rekla je Viki nedavno za magazin "Hello!" i otkrila da je njen sin naklonjen sportu.

"Trenutno je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu", kaže pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna