Hrvatska pevačica Meri Cetinić doživela je stravičan gubitak. Njena četrdesetčetvorogodišnja ćerka preminula je nakon teške bolesti. Pevačica se od svoje jedinice oprostila i na društvenim mrežama.

"S neizmernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula juče u KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki glazbeni talenat, humor...činile su naš život srećnim, prepun ljubavi...Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvezdama a tvojoj neutešnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano "mami, I love you" odzvanjaće u mom srcu zauvek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi",  napisala je neutešna pevačica.

Meri Cetinić je često isticala koliko je vezana za ćerku koju je odgajila kao samohrana majka i koliko je srećna što je i ona odabrala muziku kao životni poziv.

 Izvor: Lepa&Srećna