S najvećim životnom bolom Sergej Ćetković se susreo pre sedam meseci kada su mu za nedelju dana preminuli i majka i otac.

Kako bi odbolovao svoj veliki gubitak, pevač sa na neko vreme povukao iz javnosti, a kroz najteže životne trenutke za ruke ga je čvrsto držala supruga Kristina i njihove dve ćerke Mila i Lola, koje je par usvojio posle dugogodišnje borbe za potomstvo. Vreme koje je prošlo od kada su mu roditelji preminuli nije umanjilo njegovu bol.

"To je rana s kojom moram da živim. Ni ne želim da zaraste. Gubitak oba roditelja za samo sedam dana napravio je toliko duboku ranu i veliki ožiljak na duši koji će zauvek ostati. Kao hrišćanin, znajući da su sada na boljem mestu i da smo svi mi ovde u prolazu, smiren sam i spokojan jer znam kakve sam roditelje imao i šta su zaslužili", rekao je pevač za "Gloriju". Iako umetnici često bol pretoče u pesmu, Sergej nije spreman da za svoje najdraže napiše stihove.

"Ne znam da li sam dovoljno jak. Ne želim da moj bol otvori rane drugih. Poslednjih godinu i po je otišlo mnogo kvalitetnih i dobrih ljudi, prijatelja, poznanika i njihovih roditelja. Nisam siguran ni koliko bi to sada bilo pametno. Ne želim da svojom muzikom i stihovima budim najtužnije emocije. Ljude kojih više nema ne treba zaboraviti već ih svakog dana u molitvama oživljavati i vraćati se na sve one dane kada su bili tu i na sve one lepe trenutke koje smo proveli zajedno", rekao je Sergej.

Izvor: Lepa&Srećna