Ćerka Milića Vukašinovića oduzela je sebi život u avgustu 2018. godine. Uzrok smrti bio je, ukazivale su prve pretpostavke, predoziranje lekovima. Nekadašnjeg bubnjara "Bijelog dugmeta" i frontmenta "Vatrenog poljupca"  smrt jedinice trajno je obeležila, a sebi ne može da oprosti što joj je iznajmio stan.

"Kad izgubiš rođeno dete, jedno jedino, kompletna radost svega što si doživeo u životu se ugasi. To je žensko dete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli.  Sećam se da me je molila da joj iznajmim stan, da neće da se drogira više. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo. Nisu ni dva dana sastavili to. Vera je tri dana sređivala taj stan. To je moja najveća greška. Imao sam nadu da će biti kako je rekla", rekao je Milić i prisetio se trenutka kada je saznao za ćerkinu smrt.

"Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala da li je istina, nisam znao. Kažu čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Ko kod ima narkomana, on čeka da čuje ono najgore o dragoj osobi. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom.  Dan pre nego što se to desilo bili smo u Sarajevu, dogovarali da idemo na more", rekao je Milić u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Maja je iza sebe ostavila dva sina, koja su smeštena u Dom za nezbrinutu decu u Sarajevu.

"Socijalna služba je Maji oduzela decu davno, kad su imali četiri, pet godina. Kad dođem u Sarejevo i vidim tamo, ono je katastrofa. Slao sam Maji pre novac za njih, a onda vidim oni grizu neki keks stari tamo od 10 dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih video otkako je pandemija. Čujem se sa njima, oni imaju telefone. Čujem se sa njihovom vaspitačicom. Znaju šta im se desilo sa majkom. Tamo imaju lepe uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem narkomanije", zaključio je Milić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna