Sergej Ćetković je teško podneo gubitak roditelja. Nakon što mu je preminula majka, koja je sahranjena na dan njegovog 45. rođendana, posle samo nedelju dana, pevaču je preminuo i otac. Sergej je istakao da za neke gubitke čovek jednostavno ne može da se spremi ma koliko bio jak.

 "Danas kad vas neko pita kako si, to je više formalno, ali kada pitaš nekoga koga znaš, onda to ima neku težinu i smisao - počeo je razgovor pop pevač, i istakao da se trudi da veruje u dobro.

"Cela naša porodica prolazi kroz jedan težak period, svako od nas se trudi da iz svega toga izađe pametniji i bolji. Ja pokušavam da se snađem u svemu što me je snašlo jer život ide dalje, a mi moramo da živimo i da gledamo u budućnost. Trudim se da verujem u bolje sutra ", rekao je skrhan pevač za Alo!, i istakao da je spas pronašao u poslu.

 "Rad generalno spasava ljude, a ja sam od onih koji non-stop nešto rade i to me održava. Osim muzike, bavio sam se i drugim stvarima i imao sam sreće da se posvetim radu za decu. Kreirao sam animirani film „Lola i Mila“, koji je naišao na dobar prijem kod publike, i mogu reći da me je u jednu ruku to spaslo od svega ovoga što mi se dogodilo u proteklom periodu - iskren je bio Sergej, i otkrio kakvi su mu dalji planovi na polju karijere.

 "Sve je spremno za jedan nov početak, nedavno sam objavio i novu pesmu. Kofer je spakovan i spreman je za oktobar, tako da se družimo uskoro ", rekao je pevač i otkrio kako provodi slobodno vreme.

 "Volim da pročitam dobru knjigu. Iskren da budem, nisam ljubitelj romana jer smatram da je to štivo za žene, ja volim neku malo krimi-varijantu. Na primer, volim da čitam knjige Vanje Bulića ", rekao je Ćetković.

 Izvor: Lepa&Srećna