Glumac Tihomir Stanić preživljava teške životne trenutke. Njegova majka Grana, za koju je bio vezan, preminula je.

"Danas je preminula moja mama Grana", napisao je glumac uz majčinu fotografiju iz mladosti.

Tihomir je jednom prilikom ispričao da je to što ima majčin karakter upravo presudilo da izađe kao pobednik u borbi protiv alkoholizma.

"Onog časa kada sam shvatio da ličim na svoju majku i da sam čvrst karakter, bilo mi je jasno da mogu mnogo više nego što sam pretpostavljao. U raznim segmentima života", rekao je glumac za "Hello! magazin" i podelio jednu anegdotu iz njihovog porodičnog života.

"Dešavalo se da popijem u toku dana, ali znajući da uveče igram u pozorištu, potrudio bih se da pre nego što izađem na scenu malo odspavam. Imao sam poverenje i u bivšu, i u sadašnju suprugu, da će me probuditi na vreme. Desilo se par puta da je mama bila kod mene, nas dvoje sami u kući. Ja se napijem pre podne, a uveče imam predstavu. Pre nego što pođem na spavanje, kažem joj da me probudi, ali uredno navijem sat i još naručim buđenje. Mama mi kaže: “Nema potrebe to da radiš, ja ću te probuditi.”, a ja njoj: “Da, mama, ali šta ako ti umreš u međuvremenu? Ne smem da zakasnim na predstavu.” Predstava je bila i ostala imperativ", rekao je legendarni glumac.

 Izvor: Lepa&Srećna