U emisiji „Praktična žena“ nikada ne skida osmeh sa lica, čak i tokom prošle godine za koju je tvrdila da joj je bila najteža.

Snagu i energiju crpi od sinova Olega i Jana, a sasvim sigurno joj u svemu pomaže i skladan odnos koji ima sa suprugom Predragom Pavlovićem sa kojim se kako kaže razume pogledom.

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se nista ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala - rekla je Natasa za Alo, i u istom intrevjuu prvi put je govorila o preranoj smrti bivšeg supruga proslavljenog glumca Marka Živića.

- To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izadem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu.

Nataša priznaje da se i ona umori jureći između poslovnih i privatnih obaveza, ali i da joj najviše prija da praznike provede sa decom i suprugom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna