Milica Pavlović odlično se snašla kao glumica u seriji " Pevačica" , a za to je zaslužan njen partner Miloš Timotijević. Zato bi, kaže, ulogu u Holivudu prihvatila samo pod uslovom da on bude uz nju.

"Jedna od božićnih želja mi je da dobijem ulogu u Holivudu, ali ako bi mi partner bio Miloš Timotijević i ako ne bi uticala na moju muzičku karijeru u Srbiji. Neverovatn je glumac, prija mi njegova enerija. Pored njega se osećam sigurno, a mislim i da smo zajedno ‘dobar paket‘", rekla je Milica koja s nestrpljenjem iščekuje snimanje druge sezone serije.

"Miloš i ja smo u super odnosima, povremeno se dopisujemo na društvenim mrežama. Pomogao mi je da se opustim na snimanju serije. Pet minuta pre scene u kojoj se nenormalno volimo pričali smo o njegovoj supruzi i privatnom životu. Meni je to padalo teško, postidela bih se i bila manja od makovog zrna, a Miloš bi se na prvu loptu ‘prebacio‘", rekla je Milica za " Informer".

O njihovoj sceni poljupca mnogo se govorilo, a posebo jer je Milica izjavila da ju je Miloš poljubio na prevaru, što je on demantovao.

"To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju", ispričao je nedavno Miloš za Blic koji Milcu jeste poljubio iako ona nije to očekivala, ali smatra da je to trik a ne prevara.

 "Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno", završio je glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna