Ceca Ražnatović postigla je ogroman uspeh u životu, a pored toga što ima višedecenijsku karijeru, majka je i baka. Već godinu dana je u srećnoj emotivnoj vezi i moglo bi se reći da ima sve. Kroz život su joj najveća podrška roditelji majka Mira i otac Slobodan i sestra Lidija, za koju je izuzetno vezana. O tome kako su odrastale i kojim vrednostima su ih učili roditelji, govorila je folk zvezda.

"Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: ‘Rodila se pevačica!‘ Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj. Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: ‘Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće‘ ", ispričala je muzička zvezda koja je veoma slična ocu.

"Oboje smo veseli i pitomi ljudi! Volimo muziku. Kada sluša neku moju pesmu na radiju ili televiziji, kaže: ‘Jao, peva moja dalja rođaka iz Beograda‘, To me uvek nasmeje", rekla je za "Informer" Ceca koja je prvi javni nastup imala sa samo devet godina. Otac je bio uvek uz nju i vodio računa da bude sigurna.

"Otac je išao sa mnom na sve nastupe, pazio je da mi se ništa loše ne desi! Štitio me je od raznih menadžera, koji su samo gledali kako da se obogate na tuđ račun. Nije dozvoljavao da neko manipuliše mnome. Vozio me je na nastupe i vraćao kući. To je i za njega i za mene bilo naporno, ali sam mu zahvalna", rekla je Ražnatovićeva kojoj otac i majka nisu oprostili što nema fakultetsku diplomu.

"Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet", bila je iskrena Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna