Starogradska zima je uveliko počela. Proteklih dana sve generacije imale su priliku da uživaju u predstavama, koncertima Lexington benda, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkaniku, domaće DJ-eve i kreativne radionice najrazličitijih tipova.

Osim toga, novogodišnji program u Parku vojvode Vuka neće proći ni bez zanimljivih igara, od kojih će neke od njih obradovati one sa najviše sreće.

Coca-Cola je pripremila za posetioce čarobno iskustvo, u duhu praznika. Uz omiljeno piće možete uživati u programima za različite generacije, a na licu mesta sačekaće vas i veliki novogodišnji ukrasi, svetlucave klupe na kojima ćete sigurno zabeležiti posebne trenutke sa dragim ljudima, a magičnom tunelu biće dovoljna sekunda da osvoji vašu pažnju.

starogradska-zima-treca.jpg
Promo 

Budite bez brige, jer ovim sjajnim čarima brenda Coca - Cola moći ćete da se prepustite sve do 23. januara!

Zima ne može proći bez Skijališta Srbije koja će vas oduševiti interesantnim i nesvakidašnjim točkom! Naime, ovaj točak, koji će sadržati nekoliko polja sa nagradama, čekaće vas na Starogradskoj zimi 8., 13. i 22 januara.

Najmlađi posetioci moći će da uživaju u maskoti kompanije čiji su ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik, a koja će se družiti sa svim posetiocima u parku na Topličinom vencu.

Sigurni smo da nećete odoleti kućici kompanije Mondelez, jedne od lidera inovacija u kategoriji grickalica. Tamo će vas dočekati brend San, sa svojim ukusnim biskvitima napravljenim od finih zrna pšenice. Na bočnoj strani njihove kućice će se nalaziti tabla na kojoj će posetioci imati priliku da na ceduljicama ostave svoje novogodišnje želje za Deda Mraza.

starogradska-zima-deveta.jpg
Promo 

Svoje želje na ovoj magičnoj kućici možete ostaviti 31. decembra, kao i 1. i 2. januara.

Ni niža temperatura neće dovesti u pitanje uživanje u omiljenom sladoledu, koji vas čeka ispred kućice Frikom. Sjajna vest za sve kreativce je to da će sve do 23. januara moći da se oprobaju u pravljenju novogodišnjih ukrasa od štapića sladoleda, u omiljenim igrama iz detinjstva, a pored točka sreće, čeka vas i “foto ram” na klupi za slikanje.

Ukoliko planirate sebe da častite novim uređajem telefona i započnete novu godinu novim minutima, tu je kućica kompanije Telekom Srbija gde ćete moći da saznate sve detalje o pogodnostima i potrebnim informacijama.

Ali… to nije sve! Imamo još jedno iznenađenje. U foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla” moći će da učestvuju svi posetioci novogodišnjeg programa i korisnici Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE. Sve što treba da uradite, jeste da napravite jedinstvenu fotografiju, kreativnost prepustite svojoj mašti i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije.

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

1. mesto: Televizor 50" (127 cm)
2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.
3. mesto: De Pante Socks box.

Posetite Mondo kućicu u Parku vojvode Vuka, gde će vam Mondo promoteri na licu mesta objasniti kako da učestvujete u foto konkursu.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Promo Starogradska zima