I to smo dočekali... Nakon 17 godina, kultna serija "Seks i grad" je dobila nastavak. Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson hrabro su preuzele probleme nekad urbanih devojaka, verovatno ni ne sluteći koliko će se komentarisati kako danas izgledaju. Iako se nisu mnogo promenile, osim što, prirodno, ne izgledaju mlado kao pre gotovo dve decenije, ogroman je broj onih koji su se obrušili na glumice nazivajući ih jednostavno starim.

Iako je Keri Bredšo podjednako originalna s modnim kreacijama, mnogi ni njoj ni Mirandi ne mogu da oproste "izdajničke bore". Da narodu nije moguće ugoditi, pokazalo je i to što je najgore prošla Šarlot koja se očigledno podvrgla estetskim intervencijama, pa su joj poručili da liči na Džokera iz filma Betmen - izveštačeno i neprirodno.

Kristin Dejvis su jako zasmetali komentari na račun njenog izgleda. 

 "Svi smatraju da mogu komentarišu što god da požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta... To je došlo do takvog intenziteta da sam u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare', rekla je Kristin Dejvis o kritikama koje je dobila nakon premijere

"Nekada su pisali o mom telu 'u obliku kruške', ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tad nisam mogla da sprečim, a ni sada nije ništa drugačije. Biću iskrena, osećam se tako da bi svima rekla 'Je*ite se. Je*bite se ljudi, napravite bolje ako mislite da možete.To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. Oni su tu samo da bacaju 'bombe' koje će te povrediti. I to me ljuti", rekla je glumica za "Sunday Times".

Profimedia Kristin Dejvis dobila kritike na račun izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

IzvorNeki smatraju da nastavak I upravo tako (And Just Like That), nije ni trebalo da bude snimljen, jer bez čuvene Samante, četvrte drugarice, serija gubi smisao. Inače, glumice Sara Džesika Parker, u seriji Keri Bredšo i Kim Katral u seriji Samanta Džouns, godinama unazad ne razgovaraju.

Godinu dana čekanja na nastavak kultne serije „Seks i grad"