Ana Bekuta je nakon decenije ljubavi bez životnog saputnika Milutina Mrkonjića ostala 27. novembra. Iako je nakon sahrane donela odluku da se povuče iz javnosti rešila je da ipak održi novogodišnj nastup u Trebinju, a potom prvog januara u Banjaluci.

"Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci", napisala je Ana. "Radujem se što ćemo se grliti i grejati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! ", napisala je Ana, a sada se prvi put nakon Mrkine sahrane pojavila u javnosti sa koleginicom Nedom Ukraden i gradonačelnikom najvećeg grada Republike Srpske, Draškom Stanivukovićem.

Ana je nasmejana pozirala u elegantnom izdanju - braon kostimu i krem košulji, ali joj se u očima nazirala tuga. Oni koji su poznavali Mrku ne čude se Aninoj odluci da nastavi dalje s pesmom jer je to bila njegova želja - i dok se borio za život tražio je da mu obeća da se neće odreći muzike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna