Kris Not, popularni Zverka iz serije “Seks i grad” postao je simbol muževnosti i poželjnosti, a u isto vreme i omražen kad god je ostavljao Keri Bredšo. Žene su ga najviše zamrzele kada se nije pojavio na njihovom venčanju. Ali, po svemu sudeći, za pravu ljubav, srećan kraj je jedini moguć! Zverka je priznao da je pogrešio i zatražio oproštaj svoje voljene, a sve se završilo romantičnim venčanjem u Gradskoj biblioteci.

Dvadeset godina od snimanja popularne serije i velikog upeha dva filma, ekipa se ponovo okupila u Njujorku. Nastavak nosi naslov “And just like that”, ali ovoga puta bez Kim Katral, jedinstvene i neponovljive Samante Džouns. Kako se priča, glumica je u sukobu sa koleginicama iz serije i nije želela da bude deo nastavka. Ta vest rastužila je mnoge gledaoce koji smatraju da bez Samante priča više nikada neće biti ista.

Bilo kako bilo, sa Kim ili ne, ostatak ekipe vredno snima- osim Sare Džesike Parker (56) i Krisa Nota (66), tu su i Sintija Nikson (55), Kristin Dejvis (56), Dejvid Ajgenberg, Evan Hendler i mnogi drugi. Dvadeset godina kasnije, ništa više nije isto. Glumci su, kao i njihovi likovi vidno stariji, mudriji, sa novim problemima i brigama...

Da li su Keri i Zverka još uvek u braku i kako izgleda njihov život? Šuška se da je na pomolu razvod… Zbog čega, saznaćemo uskoro!

 Izvor: Lepa&Srećna