Seka Aleksić je obično među prvim damama sa estrade koja ukrasi kuću i okiti jelkuuoči novogodišnjih praznika, a njeni pratioci se tome raduju unapred.

Poznato je da pevačica poklanja mnogo pažnje uređenju doma koji je smestila daleko do gradske vreve i u kojem ima mnogo prostora za sve svoje zamisli. I ovoga puta je centralno mesto za dekoraciju njena dnevna soba, koja je inače uređena u smeđim tonovima. Na jednom zidu dominira foto-tapet sa naglašenom teksturom drveta, a tu je i udobna garnitura za sedenje u sličnoj boji.

Nasuprot tome, smeštena je sada neobična jelka, kakvu ćemo sigurno tek viđati na Instagramu - sva u beličastim i braon tonovima pampas trave. Ova dekoracija je odavno osvojila srca svih influenserki, pa više ne možete videti nijednu a da iza nje, bar negde u pozadini, ne proviruje baš takva grančica u dekorativnoj posudi.

Pampas trava se može i farbati u željene nijanse - blogerke naročito vole svetle kao što su bež i roze, a Sekina dekoracija u kući i kraj ulaznih vrata je čitava u paleti braon tonova. 

Instagram / seka_aleksic Pampas trava je zvezda modernih ukrasa za kuću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna