Kultnu seriju „Seks  i  grad“, koja je mnogim ženama bila poput priručnika za veze i nezaobilazna zabava, sada ćemo gledati u novom ruhu. Izlasci, šoping, hrana u omiljenom lokalu, odlična muzika i još bolja moda – to su samo neke od asocijacija kada pomislimo na ovu seriju, ali šta će se sve zapravo promeniti?

Vest o nastavku "Seks i grada", i to u obliku serije pod nazivom "Just Like That..." prvo je razveselila fanove, a zatim razočarala mnoge kad su saznali da se glumačkoj ekipi neće pridružiti Kim Katral u ulozi Samante Džouns, koju su mnogi smatrali najzabavnijim likom serije.

Ali, čini se da Samanta nije jedini "zabavni element" koji će nedostajati - Sara Džesika Parker upravo je otkrila u koje je razdoblje smeštena serija, što automatski isključuje epizode nabijene vedrinom i ludim izlascima.

Mnogo realniji prikaz stvarnog života

Naime, u razgovoru za Veniti Fer, Sara je nagovestila da će nove epizode biti "realnije" i otkrila da će prikazivati Njujork u doba pandemije.

Kako će radnja pratiti Keri, Mirandu i Šarlot u njihovim pedesetima, Sara Džesika Parker izjavila je kako od pisaca očekuje da uključe njihovo "životno iskustvo", ali i političke elemente o kojima je u 2021. važno govoriti. Glumica je dodala i kako je moguće da će Keri u novim epizodama - voditi podkast.

Glumačka ekipa više je nego uzbuđena

"Sintija, Kristin i ja smo jako uzbuđene i jedva čekamo da vidimo šta se dešavalo u životima naših junakinja. Znate, ko su one u današnjem svetu? Da li su se uklopile? Kakve uloge igraju. U čemu su se razočarale kao žene i kao prijateljice, a gde su našle svoj put?", otkrila je Sara Džesika Parker.

O seriji "And Just Like That..."

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvaće se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u "Seksu i gradu", a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Majkl Patrik King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, da li će se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci i da li će i Zverka da nas počasti svojim prisustvom? - Na ta pitanja još uvek nemamo odgovore.

Izvor: Stil