Možda baš ne planirate da putujete uskoro u Njujork, ali sigurni smo da ćete uživati da natenane razgledate jedan od najslavnijih stanova u američkoj "prestonici" filma i televizije, umetnosti, mode i džetseta.

A ko bolje predstavlja sve ove oblasti od Njujorčanke Keri Bredšo, kojoj je svaka žena - bar ponekad i bar pomalo - zavidela. U seriji "Seks i grad", ona je volela  i patila, imala profesionalne uspone i padove, slagala se odlično sa prijateljicama ali i svađala sa njima, a u svemu tome je imala neki poseban stil. Ličila je na sve nas, ali bila originalna i "svoja".

Baš takav je bio i njen stančić, koji je teška srca napuštala, obično zbog Zverke, ali nismo baš uvek mogli da se usredsredimo na detalje koji ga čine tako opuštenim i zanimljivim u isto vreme. Sad je prilika da se udubite!

Stan Keri Bredšo se, verovali ili ne, izdaje i to za samo 23 dolara za noćenje, za čak dve osobe. Sve vam je na raspolaganju - čak i njena odeća koju možete isprobavati i proveriti kako vam stoji. A do vašeg puta u Njujork, zavirite u našu galeriju slika i uživajte u uspomenama na seriju koju smo voleli. 

Profimedia Zanimljiv stančić u Njujorku koji smo svi voleli zbog serije Seks i grad.

Izvor: Lepa&Srećna