Goca Božinovska je nedavno proslavila sa porodicom krštenje unuka Zorana, a veselje je bilo u užem krugu, uz kumove i prijatelje.

Iako se već neko vreme šuška kako između nje i roditelja njene snajke Bojane ima nekih nesuglasica, pevačica je sad to demantovala novom vešću. Naime, krštenje je organizovano upravo 50. rođendan prije Danijele Rodić.

"Nama je uvek veselo, nama je svaka nedelja vesela. U nekih pet dana smo se dogovorili, to jest Mirko i Bojana, da krstimo malog Zorana. Danijeli, priji, je bio 50. rođendan i ona je izrazila želju da se mali Zoran krsti na njen rođendan", ispričala je Goca u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Prema njenim rečima, i Mirko i Bojana odlaze u Titel kod njenih roditelja i ostanu po 5-6 dana. "Uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna", kaže pevačica. "Pišu se gluposti, moji prijatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba preterivati. Nekad se stvarno glupo osećam", zaključila je Goca. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna