Mirko Šijan i Bojana Rodić uskoro postaju roditelji, a za dolazak sina sve je spremno. Vila u Surčinu u kojoj par živi već mesecima potpuno je renovirana, a sa posebnom pažnjom su sređivali sobu za dečaka. Zbog prinove su obe porodice presrećne, a čini se najviše baka koja ne može da dočeka da unuk stigne u njihovu porodicu.

 "Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno", rekla je Goca Božinovska nedavno za Alo! i istakla da se u odluke sina i snaje ne meša.

"Neka rade šta god žele. Ja sam tu da pomognem, a ne da im odmažem. Moj Mirko je sada drugi čovek. Uozbilji se i shvatio šta su mu prioriteti. Jedva čekam da unuče dođe na svet, to je najvažnije, a o svadbi ne želim da govorim dok sin i snaja ne budu odlučili da kažu šta imaju tim povodom", rekla je Goca za medije.

Bojana Rodić objavila sliku u kupaćem
Instagram/Bojana Rodic 

Srećni par doživljava najlepše životne trenutke, a dok čekaju da se sin rodi vreme provode na moru. U poslednje vreme Bojana se nije  oglašavala na Instagramu često kao ranije, pa je njena nova fotografija izazvala mnogo pažnje. Mirkova izabranica je pozirala u donjem vešu, a svi komentarišu da i sada izgleda fenomenalno.

 Izvor: Lepa&Srećna