Veru Matović često prate priče kako se dosta obogatila pa, pored luksuzne kuće, ima i značajnu kolekciju umetničkih slika.

Upravo takve stvar nju veoma pogađaju, pa se zato i rastužila govoreći o svojoj imovini. "Kažu da se `kupam u bogatstvu`. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta... ", ispričala je pevačica za Grand. "Mi plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare", kaže Vera.

Prema njenim rečima, ova je tema veoma neprijatna za nju, pa se često zbog toga rasplače i, prosto, nema mira.

"Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj...

Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga", upitala se pevačica.

Ona često ističe da je jedan od razloga što ona i muž lepo žive u tome što je i njen suprug muzičar, pa tako zajednički zarađuju i upravljaju novcem. Inače, njihova kuća je na Dedinju, pa je to još jedan od razloga što izaziva radoznalost:

Printscreen/ YouTube Paparazzo lov Pink TV Vila na Dedinju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna