Iako su prijateljstva na estradi retkost jer često budu narušena različitim pričama i ogovaranjima, čini se da Cecu Ražnatović i Gocu Božinovsku niko neće uspeti da posvađa. Povod za glasine da se odnos među pevačicama pokvario bio je taj što se Ceca nije pojavila na proslavi povodom rođenja Gocinog unuka Zorana. 

Veljko se u Surčinu zadržao samo 15 minuta, dok je njegova supruga Bogdana, kojoj se sestra porodila, takođe svratila samo da čestita. Ipak, pevačice tvrde da je između njih sve u najboljem redu i demantuju da postoji sukob.

"Prvi put čujem da sam sa Cecom u svađi. To nema veze sa istinom“, rekla je Goca, a sada je i Ceca za "Blic" demantovala da je u lošim odnosima sa Božinovskom:

"Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti podrazumeva to da moramo da stalno ručamo i pijemo kafu. Goca je žena koja ima ogromu karijeru, te njoj ne treba niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interusuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo Goca i ja u svađi. Sve je u redu", rekla je Ražnatovićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna