Unuk Goce Božinovske je, verovatno, jedna od trenutno najpopularnijih beba pa se svi utrkuju da saznaju detalje sa slavlja poznate pevačice.

Proslava rođenja malog Zorana Šijana izazvala je pravu buru u javnosti, delom i zbog toga što je pažnju privukao mladi tata Mirko koji je, u jednom trenutku, izašao  pre nego što su gosti stigli. Takođe, pre nego što se njegova verenica Bojana Rodić porodila, dosta se pisalo o mestu gde će živeti mladi par.

Ipak, za sada su i dalje u Gocinoj kući u Surčinu, gde je za njih odvojen poseban sprat, a oni su ga uredili po svom ukusu. 

"Oni sve sami znaju i snalaze se", rekla je Goca za Blic. "Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam! Biću baba sa najboljom linijom koliko puta dnevno idem gore dole."

Prema njenim rečima, odlučila je da unuku ne kupuje nikakav poklon već da mu je dala pare čim su došli u kuću. "On ima sve što jednoj bebi treba, svi su mu donosili garderobice, ima dovoljno petoro dece da se obuče. Toliko stvari je tu da mislim da mu bar pola nikad neće obući, prerašće ih. Sobica mu je divno sređena,  sve je mnogo slatko", kaže Goca.

Izvor: Lepa&Srećna