Goca Božinovska priželjkivala je da se njen sin Mirko skrasi, a ta želja joj se ispunila kada je započeo emotivnu vezu sa Bojanom Rodić. Pevačica je često isticala koliko je ljubav pozitivno uticala na njenog naslednika, a rođenja sina potpuno mu je promenilo životne prioritete.

Iako je nekada voleo da izlazi s društvom, sada noći provodi uz Bojanu i sina. Goca Božinovska kaže da uprkos brojnim glasinama u njihovom domu u Surčinu vlada sloga.

"Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo tu sam", kaže Goca Božinovska za Blic i tvrdi da Mirko i Bojana nemaju nameru da se sele iz Surčina.

"Svaki dan pročitam neku novu izmišljotinu o nama. Što bi se bilo ko selio iz kuće u Surčinu? Ni Mirko ni Bojana, a ni ja, nemamo potrebu da izađemo odatle. A gde da se njih dvoje sele? Što da se deca sele, kada ovde imaju svoj mir i stabilnost", kaže Goca.

 Izvor: Lepa&Srećna