Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić željno iščekuju prvo dete, a pevačica ne krije koliko je srećna zbog prinove. Već su odlučili da će se ćerkica zvati Katja, a buduća mama je rešila da trudnoću vodi u jednoj privatnoj bolnici.

"Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici", prenosi Blic. "Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao".

Cene su dosta visoke, pa tako porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, ali se Kaća odlučila za takozvani sveobuhvatni porođajni paket - od 4.000 evra (470.000 dinara). U njenom apartmanu sa kupatilom postoji poseban  boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, a televizor i Internet se podrazumevaju.

U ovaj paket su uključeni i preventivni pregledi nakon porođaja, kao i tretmani za što brži oporavak. Navodno je preporuka za ovu bolnicu stigla od Snežane Borjan, supruge golmana Milana, s kojom se Kaća upoznala upravo preko svog muža.

Tekst: Lepa&Srećna