Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili su juče sinčića Zorana, pa je to bila prilika da se porodica i prijatelji lepo provesele.

Međutim, mnogima je upalo u oči da na proslavi nisu bili Bojanina sestra Bogdana i njen muž Veljko Ražnatović. To je i bio povod za pitanja upućena Mirkovoj majci Goci Božinovskoj. Pevačica nije bila zadovoljna ovakvim nastupom novinara.

"Nemojte da me pitate to! Šta se više hvatate samo "Bogdana i Veljko", pitajte me šta imate da me pitate za moje unuče i moje slavlje", rekla je Goca za Telegraf

Prema Mirkovim rečima, Bogdana i Veljko su bili, ali ne vole da se eksponiraju. Goca je s radošću pričala o detaljima sa unukovog krštenja.

 "Sve je bilo super, onako kako smo zamislili. Svi su bili, Bojanina porodica, naša, prijatelji. Svi smo uživali, proveli se, pevali. Zoran je bio neverovatan! Dok je pop pevao, on je gukao na njega, svi smo se u momentu nasmejali. Nijednom se nije zaplakao, ni sa čim nije pokazao da mu je nešto nelagodno, ipak je u crkvi i hladno, stvarno nisam videla da dete ne zaplače. Toliko je bio mio, svi su se oduševili", rekla je Božinovska.

Izvor: Lepa&Srećna / Telegraf