Sestre Rodić postale su najtraženija trojka u Srbiji, a sve je počelo od kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Ubrzo nakon toga njena starija sestra Bojana uplovila je u vezu s Mirkom Šijanom, a podršku u ljubavi imaju od članova obe porodice. Danijela Rodić presrećna je što su joj ćerke podarile unuke, i tvrdi da priželjukuje još sedmoro unučadi. 

"Volela bih da svaka moja ćerka ima po troje dece! Bogdana ima divnog sina Željka, prošle nedelje Bojana je rodila Zorana i sigurna sam da se neće zaustaviti na jednom detetu. Isto očekujem i od ćerke Nataše, koja još nije udata. Dakle, želim da imam devetoro unučadi! ", započinje priču Danijela koja nije ni slutila da će joj prije biti popularne pevačice.

"Ni sanjala nisam da ću se oroditi sa Cecom i Gocom. To je sve sudbina, niko nije tako planirao . Odlično se slažemo, ne mogu da izdvojim koja mi je draža, obe su mi super. Sa Cecom sam bila kod nje na Kipru i fenomenalno smo se provele. Divna je i gostoprimljiva. I sa Gocom sam u kontaktu, imam samo reči hvale i za nju. Srećna sam što se moja Bogdana lepo slaže sa Cecom, kao i Bojana sa Gocom. Svi se poštujemo i to je najbitnije", rekla je Danijela za "Hit" i otkrila da li bi volela da se i njena ćerka Nataša uda za sina neke poznate pevačice.

"Ne razmišljam o tome. Sa Bogdanom i Bojanom se sve sasvim slučajno desilo, sudbina je tako htela. Nije mi bitno da li će Nataša odabrati nekog poznatog, već samo da je taj muškarac voli i poštuje. Tada bi mi bilo puno srce", kaže Rodićeva.

Izvor: Lepa&Srećna