Već duže vreme se piše o navodnim nesporazumima između Cece Ražnatović i Goce Božinovske, a posebno su ove priče podgrejane činjenicom da se Ceca nije pojavila na poslednjem slavlju.

Naime, Gocin sin Mirko je nedavno dobio sina što je bio povod da se dobar deo estrade okupi u njihovom porodičnom domu u Surčinu. Ipak, Cecin sin Veljko se na proslavi zadržao izuzetno kratko, a i Mirka su, navodno, čuli kako pri izlasku iz kuće dovikuje "neće mi Ražnatovići određivati kad ću da slavim".

Ipak, Ceca je već rekla kako sa Gocom nije ni u kakvoj svađi, a i Goca je više puta naglašavala koliko ceni svoju koleginicu.

"Ne znam odakle te priče. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je ko boga. Ona žena ide svojim putem kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje. Taj dan kad sam zvala goste nisam znala gde mi je glava, a znam da je žena van Srbije. Sad je vreme godišnjih odmora, nastupa, tako da je opravdan svako ko je možda izostao sa proslave. Pravićemo i krštenje i svadbu, pa biće svi koji treba da budu", rekla je Goca za "Svet".

Ona je objasnila da je Veljko morao da brzo ode sa veselja jer mu je smetala gužva i buka, a kako je objavljeno, upravo je doživeo tešku povredu. Kako je Goca ispričala, sutradan su i on i Bogdana došli i ostali mnogo duže.

Novinare je, naravno, interesovalo i da li je Ceca čestitala unuče Goci bar telefonom, ali i za to novopečena baka ima objašnjenje. Naime, u velikoj gužvi, još nije stigla ni da otvori više od stotinu poruka koje je dobila. "Gde mi je upisano ime, ja sam odgovorila, a na brdo njih nisam. Jedan dan ću da sednem, pa da svima lepo odgovorim.

Sigurno mi je žena čestitala, što nije. Nisam sigurna da imam njen broj upisan, menjala sam telefon, pa boga pitaj šta mi se prebacilo od kontakata, a šta nije".

Izvor: Lepa&Srećna