Nekad popularna voditeljka, a dana uspešna spisateljica, Jelena Bačić Alimpić je oduševila svoje pratioce novim slikama sa letovanja u Zanzibaru.

Vitka i nasmejana, ona uživa na plaži, a činjenica da je u šestoj deceniji u top formi pokazuje da i te kako vodi računa o izgledu i kondiciji.

"Ništa nije tako vredno kao uspomene i trenuci zarobljeni zauvek u našim srcima i sećanjima... ", napisala je Jelena uz ove fotografije.

Da podsetimo, ona je u januaru ove godine objavila da ima muke s viškom kilograma.

"Ubucila" sam se kao nikad", napisala je Jelena tada. "Naravno (bez namere da se pravdam) ključnu ulogu su odigrale godine (još malo pa 52), hormonski disbalans, problemi sa insulinskom rezistencijom, štitnom žlezdom, itd, itd... Korona me je zaobišla. Za sad.

Pa, odlučih da se vratim na ozbiljne treninge, i prvi put u životu primenim neke od milion dijeta (odlučila sam se za autofagiju 16/8 - dakle 8 sati jedem kao ptičica, 16 sati gladujem).

I sve ovo nije zbog fizičkog izgleda kao što bi većina pomislila, već zbog mog psiho-fizičkog stanja. Starost je na vratima i ja joj ih, širom otvaram, ali želim da ostarim zadovoljna i srećna. Pre tri dana sam krenula i javljam se za mesec dana... videćemo ima li promena."

Rezultati su očigledni!

Instagram / jelena_bacic_alimpic Nekadašnja voditeljka, danas uspešna spisateljica imala je muke sa viškom kilograma, ali je njena dijeta dala rezultate!

Izvor: Lepa&Srećna